Om oss på Johns Assistans

Johns Assistans är en s.k. anordnare för personlig assistans i Alingsås kommun med omnejd. Vi har tillstånd ifrån IVO att bedriva personlig assistans och har tecknat kollektivavtal med FREMIA som omfattar alla våra anställda.

På Johns Assistans, är vi mer än bara ett assistansbolag, vi är en familj som engagerar sig för att göra varje dag bättre för människor. Hos oss är det familjär passion och professionalism som ligger till grund för de lösningar vi tar fram för att möta varje unikt behov.

Vår resa började 2018, med en vision om att underlätta livet för personer i en sitts vi känner till så väl. Vi förstår att varje individ har sina egna drömmar, utmaningar, mål och behov. Därför arbetar vårt dedikerade team för att erbjuda personlig assistans som inte bara underlättar vardagen utan även stärker självständighet och livsglädje hos varje individ.

Säkerheten och välbefinnandet för varje individ vi arbetar med är kärnan i allt vi gör. Vår personal genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa högsta möjliga standard av vård och stöd. Från dagliga sysslor till sociala aktiviteter, strävar vi efter att göra varje ögonblick meningsfullt.

Hos Johns Assistans är vi stolta över att bygga starka, långsiktiga relationer med våra klienter och deras familjer. Tillsammans skapar vi en värld där varje person får den respekt, kärlek och omsorg de förtjänar.

Välkommen till vår familj!

Vårt team

Sten_Lövrup-Om-Oss

Sten Lövrup

Sten är juristen som brinner för att likt David mot Goliat strida för att se till att man får den hjälp man har rätt till. Sten har lång och personlig erfarenhet av LSS och personlig assistans. Sten har utöver sin personliga erfarenhet även arbetat som jurist för ett flertal assistansbolag genom åren och drivit en stor mängd framgångsrika processer mot kommuner och Försäkringskassan.

Viktoria_Hulldin-Om-Oss

Viktoria Hulldin - Personalansvarig

Viktoria har flera års erfarenhet inom assistans i olika roller och har under sitt yrkesliv alltid haft välmåendet hos dom omkring sig i fokus. Hon brinner för att hjälpa alla att kunna leva det bästa livet man kan. Vikten av människors lika värde och rättigheter ligger henne varmt om hjärtat. Viktoria älskar att hjälpa och vägleda personalen till att nå sitt fulla potential.