0322-300 299
info@johnsassistans.se

Nyheter

Behöver ditt barn personlig assistans?

Som förälder till ett barn med funktionsnedsättning vet jag precis hur känslan är att malas genom byråkratins kvarnar av byråkrater som vill veta hur många minuter hjälp man behöver per dygn, hur många av dessa minuter som utgör “grundläggande behov” och hur många som utgör “övriga behov”.

Som att detta är någonting som man som förälder funderar över när man kämpar för att hålla liv i sitt barn och sin familj, i en situation som är allt annat än vad man tänkte sig när den lilla skatten skulle komma till världen.

Alla känslor kanske i slutändan tyvärr måste kokas ner till; “Don´t hate the player, don´t hate the game, just play”. Systemet är vad det är, och att ondgöra sig över det kan man göra i ett annat sammanhang och vid ett annat tillfälle. Först och främst ska man se till att få den hjälp man behöver och har rätt till.

Det är här vi kommer in. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa föräldrar få den hjälp de har rätt till, och så kraftfullt behöver. Vi vet vilka frågor som kommer ställas, hur frågorna ska besvaras, och vilka intyg som måste ordnas fram.
Man säger ibland att husköpet är det största och viktigaste affärs man gör i livet.

Det här är utan konkurrens den absolut största och viktigaste kontakt du någonsin kommer att ha med svenska myndigheter i ditt liv. Se därför till att inte stå ensam utan ta hjälp av någon som vet!